Forumowicze WP łączcie się! :-) Dodaliśmy nową zakładkę na serwisie forum.wp.pl - użytkownicy. Znajdziecie w niej prezentację najaktywniejszych użytkowników serwisu, poznacie również osoby, które dopiero do nas dołączyły. Wyszukiwarka użytkowników, która znajduje się w zakładce, pomoże Wam odszukać znajomych lub po prostu znaleźć ciekawych rozmówców.
Pozdrawiam,
Karolina - Forum Team
mrożna zimanas zmroziła iaksię donas tu dostała może to naiwyrzsza siła właśnie tu ią zkierowała toPUTINA iest robota by nam przysłać taką zime a znaszei strony głupota rze robimy z nim zadyme on iuż się nie patyczkuie twardą ręką wszystko trzyma tam gdzie ręke swą zkieruie tam nadchodzi ciężka zima PUTIN to potężna siła a my go lekceważymy on iuż armi nie wysyła tylko mrożne ciężkie zimy gaz pszykręci export wstrzyma dopływ ropy zablokuie przyidzie ciężka mrożna zima i naz wszystkich lodem zkuie autor wielbiciel kate ryan
autor (Login WP): adakara44
blog: moie forum
mówiłemprosiłem do rozsądku przemawiałem nikt mnie nie posłuchał a więdz tu napisałem niezwalniaicie benchakera niech zostanie w naszym kraiu weżmy tuska na trenera niech swe role zamnieniaią tusk trenerem dobrym będzie a benchaker głową kraiu i poradzą sobie wszędzie iak się obai dogadaią tusk drużyne poprowadzi i uwolni się od pisu a benchaker nam doradzi iak nai szybciei wyiżć z kryzysu autor wielbiciel kate ryan
autor (Login WP): adakara44
blog: moie forum
We Włodawie nikną drzewa
nawet ptaszek już n ie śpiewa
tylko gołąb zrobi kupę
nie jednemu na chałupę
Wszystkie drzewa wycinają
bo mieszkańców w d..... mają
mieszkaniec.
autor (Login WP): jacek-kowalski41
blog: miasto
niedziela, 21 marca 2010
Licznik odwiedzin: 44743
| « marzec » | ||||||
| pn | wt | śr | cz | pt | sb | nd |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06 | 07 |
| 08 | 09 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
| 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
| 29 | 30 | 31 | ||||
Wpisz swój adres e-mail aby otrzymywać info o nowym wpisie:
Tu znajdziesz najnowsze informacje dotyczące serwisu forum.wp.pl . Masz problem? Sugestię? Pomysł? Napisz.